Fokus FAS – programmet är ute!

Fokus FAS är en kostnadsfri konferens som i första hand vänder sig till barnläkare och barnpsykologer men även vårdpersonal inom närliggande områden är välkomna att delta. Konferensen hålls 6-7 november på Malmö Live och digitalt.

Årets Fokus FAS har ett bredare perspektiv än föregående konferenser och belyser även exponering för andra fosterskadande substanser och dess konsekvenser för individen och samhället.

Den 6 november föreläser några av Nordens främsta forskare och praktiker på teman som skademekanismer, evidensläge och prevalens. FASD belyses ur ett livstids- och samhällsperspektiv. Dessutom presenteras ett unikt tvärprofessionellt samarbete mellan barnhälsovård och specialistmödravård, där hela familjen får vård och stöd från graviditeten och ända tills barnet är i skolåldern.

Den 7 november är ett seminarium med workshop om utredning och diagnosticering (endast på plats i Malmö). För att delta bör man ha varit med under den första konferensdagen alternativt ha förkunskaper sedan tidigare.

Det finns ett fåtal platser kvar i Malmö.

Vill du veta mer om Fokus FAS - kontakta sofia@fasforeningen.se

Se program och föreläsare här>>

<< Tillbaka
C
h
a
t
t
Nyhetsbrev